fredag 5 april 2013

Lite torka igen...

Bloggandet och mitt liv har tydligen inte matchat varandra senaste tiden. Det blir visst så ibland!?
Sjukor har avlöst varandra och sen har påsken passerat med en ruggig fart. Vi tillbringade särtors-annandag i Sälen. Mina föräldrar var med. Massa sol, skidor, mat och godis! Jätte härligt! Jag och Jesper fick en egen förmiddag i backen, lyx! Sen kom pappa med I och M och så åkte vi alla. De utvecklas väldigt ocbörjar kunna svänga men framförallt vågar de trilla om de ej får stopp! Kul hade vi:-)

Våren är lite segstartad, kalla nätter men soliga dagar. Nästan all snö är borta hemma iaf, skönt men letigt:-/

Står och vaggar Nike på gräsmattan. Hon somnade VÄLDIGT övertrött, på tok för sent så det blev massa skrik innan hon lyckades somna i min famn...för att sen vskna efter 35min, gillas ej av mamman. Men nu ser det ut som hon slumrar om igen!
I och M leker nån sandig lek! Så skönt att vara ute i solen!

Jesper har AW i kväll och Iris ska på kalas så jag, M och N får mysa själva:)

Ha en SKÖN helg!!
Uppsättning av studsmattan kanske...?

söndag 17 mars 2013

Pics

Sköna galna söndag!

Är det vi som är löjliga familjen eller??

Åhh vilken härlig dag!
Packade korv och bröd och begav oss mot sjöparken. Solen strålade men det blåste visst kallt. Att vi aldrig lär oss att det oftast är lä hemma!? Huttrande kröp vi sen upp mot en mur där det värmde sååå gott! Kände mig alldeles bubblande lycklig när vi satt där med våra bleka näsor riktade mot solen. Barnen fick sen med oss på tjuv och polis. Snöfläckarna dolde massa is och mor druttade i backen två gånger om!

Väl hemma åkte ansiktsmålningen fram och ja ni ser ju resultatet...alla ska va med;)
Verkligen kul!!!

Denna mysiga helg är över! Tuuuuusen tack bästa underbara familj för den ❤

Natti!

lördag 16 mars 2013

Hyfsat stor skillnad!!!

Vårstädning??

Verkar som jag har vårkänslor trots kylan!
Rensade städskrubben igår och idag frostades frysen av. Det var otroligt välbehövligt då frysen var sååååå isig och jag ska väl därför vara glad att det faktiskt fortfarande är kallt ute. Nike tyckte det är väldigt spännande med allt dripp dropp och har lite svårt att låta bli att röra.
Jesper tog med stortjejerna till leklandet.
Boeuf bourguignon stod på matlistan men det röda vinet var vist slut så det blev nån variant med vitt vin istället. Barnen åt med kokt potatis och konta morötter till och vi vuxna åt som soppa med en klick creme fraiche till. Jätte gott!
Jesper målar en vägg i hallen där vi för länge sen tog bort en garderob. Vi målade ej direkt och då blir det fula snabbt rätt osynligt!!
Jag ligger bredvid en sovande Iris...men ska göra ett ryck i källaren. Har fortfarande massa urvuxna kläder att sortera!!

Nike hjälpreda


Vi städar och de glassar, är det rättvist??? ;)

torsdag 14 mars 2013

Zzzzzzz

Inget kul att skriva nu för det blir bara massa trött tjat:-/
Jesper har varit på kurs vilket såklart innebär att jag nattar och har Nike hos mig på natten. Det i sin tur betyder att lilltösa vill mysa istället för att sova! Sjuttielva nappisättningar och sen väcks hela tjejligan av henne kl 5.10...usch vad på tok för tidigt. När jag insåg i morse att jag inte skulle få sova mer fick jg lite panik. Det har dock gått jätte bra idag, nu är jag helt slut. Och barnen var också trötta!

Fördelen med komma upp tidigt är ju att jag är sååå effetriv på morgonen = huset städat kl 9.30
Men nu kraschar jag faktiskt så natti natti!!

Nya idolen, Robin Stjernberg!!


brrrrrrrr


Nike hjälper sin mor

onsdag 13 mars 2013

Snö

Barnen läser för sin lillasyster och frukostmyser som bara den!
Mor i stugan surplar i sig kaffe, trött trött trött! Jesper åkte hemifrån innan sex och Nike sov som en kratta från halv 4...
Sitter och försöker övertala mig att vara pigg och glad istället, snön som faller hjälper inte till tyvärr:-/
Ha en fin dag, det ska jag...snart!!