lördag 28 april 2012

Kalas och plattor

Idag var första dagen på fyra dagars ledighet för hela familjen:) Startade med att J och Milla åkte på dockteater på bibblan...alla treåringar blir inbjudna och får sen en bok efteråt. Väldigt uppskattat av våran snart treåring:)
Vi andra gjorde oss i ordning (jag efter ett skönt pass på motionscykeln) för att åka på kalas till en annan go treåring:)
Innan kalaset åkte vid till XL och beställde sten till uteplatsen. Levereras troligen på onsdag...snart så har vi vår frukostplats i solen (så låt det nu vara mycket sol i sommar).

Mysig eftermiddag hos A, M och C. Med massa fika och gotterier. Barnen skulle egentligen ha sovit hos mamma och pappa men mor min är magsjuk så det får bli en annan gång. Nästa helg faktiskt då vi ska på bröllop. Krya på dig mamsen!!

Var på bvc igår med Nike och lilltösen går inte upp som hon ska (dock inte ner iaf). Min stora bebbe har blivit en knapp medel enligt kurvorna:( Den senaste tiden har det inte känts som hon äter så bra och hon har nästan hellre velat ta nappen än tutten. Så nu iveckan testade jag att sätta på amningsnappen och jisses så hon har ätit sen dess!? Ska tillbaka till bvc den 10 maj och förhoppningsvis så har vikten skuttat uppåt!

Imorn ska vi ha en trädgårdsdag, så håll tummar och tår för fint väder!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar