måndag 2 april 2012

Matlista...check!!

Mat v 14
-Köttbullar spaghetti
-Fried rice med kyckling
-Köttfärsoppa vitlöksbröd
-Dillbakad lax med haricot verts och pressad potatis
-Gräddig lax i ugn och potatis
-Kycklinggryta med citron och kikärtor med ris

Bra med reklam ibland så man kan göra listan efter erbjudanden. 2kg kyckling för 99kr och färsk lax för 59,90kr/kg!!
Är man föräldraledig med tight budget så är man;-)

Försöket planera när jag ska ta ut semester i sommar för att vi ska kunna få lite semesterkassa. Avdragen för föräldraledigheten är släpande en månad medan försäkringskassan betalar samma så jag blir ju helt utan cash en månad, vill inte ha den då vi ska åka på semester (vad vi nu gör)... Tur att lönekontoret påminde om detta, hade varit lite snopet annars!!

Nikis har faktiskt kinkat en del nu. I lördags vägrade hon sova själv hela em och kväll och smååt hela tiden! Igår sov hon ikapp och i natt knorrades det och min sömn blev som den blev! Hon är lite snorig också och blir täppt:-( får köpa mer koksaltlösning idag.
Iris och Milla är också snoriga (som vanligt känns det som numera) men de är pigga iaf.

I helgen hade vi tant L på besök, mysigt! Barnen älskar henne och hon fick inte en lugn stund:-) Tjusiga kläder till Nike, tackar!
Hon åkte hem tidigt igår (AIK hade allsvensk premiär) så istället kom A, M och C på besök. Nike fick ett FischerPrice babygym, tackar!

Nu börjar barnen bli lite griniga, dags för tidig lunch sen beger vi oss på lite shoppingtur. Hoppas kyckling o lax finns så att matlistan håller;-)
Ska förbi Bauhaus och kolla lite stenar till uteplatsen och en gungställning...premiärshopping ensam med ALLA barn:-) wish me luck!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar