måndag 9 april 2012

Långlediga=bloggledig!?

Det blev visst ett långt uppehåll från bloggandet. Vi har njutit av lugn (så lugnt det nu blir med tre småttingar) och av besök. Mamma och pappa kom på påskafton och igår till idag hade vi D, J, C och A här. Kul att ses, blir ju rätt sällan:( Mor och far var i Holland förra veckan och hade med presenter därifrån, kläder, lysig duschcreme och Pindakaas (jordnötsmör som det ska smaka!)

Töserna gick påskakärringar på påskafton...som de laddat inför det! Var till fem hus och det räckte gott i godisväg. Bild kommer senare:)

I natt höll Nike mig vaken mellan 1.30-4.30, suck och pust. Täppt i näsan och massa bök och knorr:-( stackars lillskrutta. Håller alla tummar och tår för att denna natt blir bättre. Nu är ju ledigheten för J slut och jag behöver vara pigg och gla' igen.

I höstas grävde vi upp alla buskar utanför vår entré och mot parkeringen och lade grus för att sen lägga plattor. Det hanns inte med innan vintern så vi ska väl försöka få det klart nu i vår. Har krattat och fixat rätt fall idag, nu ska plattor inhandlas och läggas ut. Hoppas vi fixar att lägga!

Nu tar vi natt!!
Gonatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar