söndag 10 mars 2013

Söndagsmiddag

Vi vill gärna få in traditionen med söndagsmiddag i här hemma. Lite extra fin dukning och efterrätt, massa prat och kanske spel. Ser framför oss om 20 år när vi sitter mor, far, döttrar och respektive och förhoppningsvis barnbarn nångång. Alla ska vara där liksom!

Idag åt vi jättegod köttfärslimpa med gräddig tomatsås (receptet här rekommenderas!!), potatis till barnen och haricot verts. Lite chokladpudding efter uppskattades. Även Nike fick lite...hon blundade och mmmmade:)

Jag tog hem en app till iPaden med barnfrågesport. Riktigt kul! Barnen gillade det även om Milla hade otur och fick lite svåra frågor...hon har ännu ej koll på hur många timmar dygnet har eller vad Brahmaputra är för nåt. Annars var det mycket Astrid Lindgren, vilket träd har barr och djurfrågor. Älskar frågesport!!

Skruttiga föräldrar här idag...barnen lekte med grannarna ute under eftermiddagen, bra då de började tröttna på oss;))

Nu sover de små och när köket är klart blir det endast soffhäng för de stora!!!
Ny vecka och nya förhoppningsvis friska tag!

4 kommentarer:

  1. Vad ÄR brahmaputra för nåt då?!
    Tack, tack, TACK för igår, alltid lika mysigt å ses.
    Kramis Lejs

    SvaraRadera
    Svar
    1. En av Asiens största floder:)
      Tack själva!!! Mera mera av sånna kvällar ❤

      Radera
  2. Oj då det borde jag väl kunna... Ja jag röstar oxå för fler kvällar i sällskapens tecken :-):-) Hoppas ni kryar på er snart♥ Jag är bara en snabbis på hotellrummet för att lämna lite kassar snart ska jag ut i affärerna igen. Sen blir det barkbröd och soppa på en spik resten av månaden ;-) Kram på er ♥♡♥

    SvaraRadera
  3. Då får ni komma och äta vår mat istället;)
    Klart du ska shoppa!

    SvaraRadera