lördag 25 juli 2009

Grill och vinbär

Idag har vi varit ute mest hela dagen. Blåsigt och ganska molnigt men skönt ändå.
På slutet av graviditeten med Milla träffade jag en annan graviding i hissen på bvc, pratade lite och sen när jag surfade runt på familjeliv.se så var hon där också...ibland är världen liten! De har en dotter som är 1,5 år och fick en liten gosse en vecka efter Milla.
Hur som helst, vi var nere vid sjön och grillade med dem idag. Mysigt! Sen promenerade vi med dem hem, vi är visst nästan grannar. Iris somnade en stund i vagnen.

Väl hemma plockade vi lite röda vinbär, Iris hjälpte till men åt mest:-) Det finns en buske med MASSA bär i trädgården och det är bara en annan i huset som är intresserad av att plocka...så det blir till att plocka mer annars kommer allt gå till spillo. Vet inte riktigt vad jag ska göra med dem men det är väl alltid bra att ha i frysen. Milla låg i vagnen och pratade med Tummen, vi hörde hur hon tjoade och jollrade för fullt. Hon är så glad och nöjd den lilla tjejen. Förutom igår då förstås när jag smet ut för en "egen" 5km promenad, då skrek hon konstant hemma med pappa och syster...stackars liten och stackars Jesper som inte har några tuttar att ta till i såna lägen;-)

Passade på att rensa lite i barnens garderob på eftermiddagen. Den var smockfull...och mycket var för smått. Han inte färdigt helt, har en del av Millas kvar.

Båda barnen somnade nybadade runt halv åtta, sen har vi tvättat, ätit stekta kantareller och packat lite inför morgondagen. Vi ska åka och hälsa på min kusin och barnens sysslingar på deras lantställe. Blir kvar över natten så då blir det ju att ta med en hel del. Dubbelvagnen tar nästan upp hela bagaget så det krävs lite planering för att få plats med allt!

Dags att hänga sista tvätten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar