onsdag 22 juli 2009

Stadsparkenmys

Väcks av Iris som kommer och pussar på mig, mmmysigt!
Nu när Jesper har semester får jag sovmorgon varje dag. Han har Irisansvar natt och morgon och jag har Milla, vilket betyder nattpass för mig men alltså sovmorgon medan Jesper får sova hela natten (nästan jämt) men måste upp tidigare, idag kl 6!

Solen sken från klarblå himmel så vi bestämmer oss för lek i stadsparken. Vädergubbarna på tv lovar regn på eftermiddagen men nu är klockan 22 och det har fortfarande inte regnat :-)
L,E och A hakar på och vi mysar som tusan. Barnen badar (inte Milla förstås) i plaskdammen. Sen äter vi lunch ute.
Milla ligger och pratar med Tummen i vagnen jätte länge. Många härliga ljud från henne, det är så häftigt att lära känna en ny liten människa och se hur hon utvecklas hela tiden.

Hemma får vi tråkbesked från Jespers lönekontor, semesterpengarna kom inte denna månad heller plus att det dragits för pappadagar:-( Man vill ju ha de där extra pengarna när man har semester, så man kan unna sig lite lyx.

Grillade korv till middag och mamma kom förbi en sväng efter jobbet. Iris blir alltid lika glad när mormor tittar förbi, hon önskade nog bara att hon stannade längre.

Jesper tyckte det kändes jobbigt med de uteblivna pengarna och var lite låg på emiddagen. Iris klappade honom på armen och sa "flåt" när han sa att han var lite ledsen...skruttan förstår inte riktigt innebörden av förlåt tror jag. Om nån är ledsen vekar hon säga det vare sig hon gjort nåt eller ej!

Har knappt suttit en sekund sen barnen somnade. Fixat matsäck och tömt kameran inför morgondagens utflykt, packat undan efter dagens utflykt, hämtat upp massor av tvätt plus allt annat som måste fixat för att hemmet inte ska se ut som en krigszon..hehe, ingen ro ingen rast!

Jo, nu blir det ro och rast...godnatt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar