onsdag 18 november 2009

Vaccination, förkylning och köttbullar

Halva familjen är nu vaccinerade. Kände först bara BLÄÄ när det blev klart att barn från 6 mån rekommenderades vaccination. Tyckte att det var så skönt att slippa ta ställning innan. Men så var det bara att börja klura på ett beslut. Och det blev alltså att ta sprutor, så Iris och Jesper har tagit medan Milla väntar till sexmånaderskontrollen och jag så fort jag får möjlighet. Nu i efterhand känns det helt klart som rätt beslut för oss, skönt! Nu får vi hoppas att grisen håller sig långt åt hel**te härifrån tills vi alla är fullt skyddade (eller så skyddade vi kan bli).
Det var ju aningen kaotiskt på bvc igår. MASSOR med barn och föräldrar, varmt och gråt...ingen drömstund direkt. Vi gick dock dit med C,T,H och E så T gick och hämtade nummerlappar och sen satt vi och hade lite picknick i en park utanför, och gick in och kollade då och då vilket nummer som gällde. Fick lite bråttom till sist för helt plötsligt stod det att vaccinet var slut och alla gick därifrån. De hade dock sparat till oss som hade nummerlappar.

Vi har dock dragit på oss en förkylning jag och töserna...surt, men hellre det än flunsan.
Iris var också lite febrig, antar att det är biverkning på sprutan.

Gjorde hemmaköttbullar till middag...MUMS...det är faktiskt bland det godaste jag vet! Milla fick palsternacka, potatis och morot och det verkar som det är hennes godaste, glufs glufs!

Nu ska vi snart kolla på bonden:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar