söndag 25 december 2011

Igår

Julafton var toppen!
Åkte till mamma och pappa efter lunch och sen var det full rulle hela em/kväll. Vi fikade gott, kollade Kalle för första gången på några år. Iris satt klistrad och Milla tyckte att vi skulle byta film;-). SEN KOM TOMTEN (G)!! Vilken förväntan hos mina töser...lite skräck till en början när han bultade på dörren, men det släppte och de hjälpte till att dela ut allt. Vi hade lagt alla (många) klappar under granen i inglasade uterummet, mysigt värre med eld i kaminen och massa ljus. Mina föräldrars hus är för övrigt det perfekta julfirarhuset!! Några timmar senare var allt öppnat och maten började lastas fram.
Same procedure every year hos oss...klapparna öppnas i turordning, yngst (=Milla) först. Lite långraget kanske men kul och se vad alla får och småttingarna hinner se vad de öppnar innan nästa paket slits upp och det andra släng undan! Milla var lite otålig först men sen var de fantastiska båda två och satt i sina fåtöljer och väntade, tittade, delade ut kramar, underbara ungar!! Snowracer, kläder, pussel, figurer, barbi, böcker, gitarr, cd spelare...mm öppnades av dem. Själv fick jag en citruspress och halsband och örhängen, tusen TACK älskade Jesper<3
Massa mat och annat gott åkte ner. Barnen somnade ca halv tio!? Prat och frågesport och sen slocknade vi i källaren vid halv ett. Mamma tog upp barnen till sig så vi fick sova ostört hela natten, bästa julklappen!!

Helnöjd med dagen och längtar nästan till nästa år:-)

Idag har vi laddat om för imorn åker vi söderut för firande nr 2. Hopas inte stormen Dagmar hindrar oss!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar