torsdag 29 december 2011

Nu e glada julen slut slut slut...

Ett sista julbord hos släkt i Småland blev årets avslutning på julen. Trevliga dagar med mer klappar till barnen. De är nöjda tror jag:-)
Massa nytt att leka med!
Har haft rörmokare hos oss idag som kopplat in det sista i badrummet. Så nu äntligen är det klart (i stort sett iaf) toan får vi börja använda imorn då limmet torkat och innan vi börjar duscha ska vi städa ur ordentligt så allt damm försvinner! Spegeldörrarna ska på och kommoden ska få sina lådor. Sen är det bara att fylla allt:-) vi har inte satt in duschväggen ännu, ville ha lite koll på alla utgifter först;-)
Känns så härligt...tog "bara" ett år!? Tur att jag blev gravid så vi satte ett slutdatum på det, Klart innan bebisen!!

Jesper fick två bio- och menybiljetter i julklapp av nya jobbet så vi chansade och ringde mamma för lite barnvakt ikväll. Det gick fint och nu har vi nyss kommit hem från ett biobesök, mysigt. Ok film, inget 5a kanske men helheten gjorde det till en jätte skön kväll! Tänkte att det är bäat att passa på innan vi får en till liten en.

J skjutsar hem mamma och plötsligt plingar det på dörren blir allt lite nojjig då, mem det visade sig vara grannen Å som berättade att vattnet var brunt och tyckte vi skulle undvika dricka det. Har inte sett nåt här ännu, men jag ringde J så han åker och köper. Gott med goa grannar!
Apropå grannar igår var vi hos andra på alldeles försenad kräftskiva men inte desto mindre trevlig! Jätte goda kräftor och kanonmänniskor gjorde kvällen kanon!

Nu laddar vi för nyår istället:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar