lördag 17 mars 2012

Besökshelg

Dagens första besök blev inställt eftersom de var lite för snoriga och hostiga, trist men vi skjuter på det till nästa helg...bättre lycka då:-) Istället blev det mys, dans och maglägesträning för Nike. Hon kyckades vända huvudet från ena sidan till andra och var nöjd rätt länge på mage. Men sen blev hon nog rätt trött för hon har i sort sett bara sovit resten av dagen. Så där så man gått och petat lite på henne så hon verkligen rör sig! Lite nervöst inför natten...ska hon va vaken då??
Iris konstaterade att stackars Nike inte fått några gosedjur, så hon och Milla adopterade bort ett av deras som de Vann tillsammans på Skara sommarland i somras, goa barn!!

Mamma och pappa kom efter lunch och fikade med oss. Nike fick två byxor, en klänning och en body...tusen tack! Milla frågade (efter lite drillning;-)) om inte morfar kan tänka sig att bygga ett litet hus (lekstuga) till henne och Iris och jo så verkar det bli, iaf om mormorn deras får bestämma och det gör hon nog i den frågan. Vi blir JÄTTE glada!!!
I o M låter inte mormor ägna allt för mycket tid åt lillsyrran utan de tvingade ner henne på golvet och spelandet/pusslandet var igång. Mina tröttisar till töser orkade dock inte så länge (vaknade kl 5!? I morse båda två) 200bitars pussel kräver sin koncentration...så mormor blev sittande själv med det:-)

Nya besökare avlöste de gamla framåt halv fem. Nu i form av bästaste L, E o A. Nike fick en så söt klännin med matcahnde mössa/schalett och mor o far en ros/tulpanbukett, tusen tack igen!!
Dessa underbara människor stannade på middag. Lax, sås och klyftpotatis...gott gott! Avslutade en mysig kväll med glass, maräng och hemmagjord chokladsås, slurp!!! Ses alldeles för sällan goa vänner! Barnen lekte pirater, ordnade skattjakt, kattlek, dansade och vi märkte knappt av dem. De leker himla bra tillsammans. Trötta barn som stupade i säng framåt nio!

Nu har mini precis avslutat kvällsmaten och verkar fortsätta vara trött så nu håller vi tummarna för en god natts sömn!
Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar