tisdag 17 januari 2012

Läkarbesök och mys med tjejligan!

Hade nytt läkarbesök med Milla idag. Tog med oss Iris också från dagis så vi inte skulle behöva stressa tillbaka och hämta henne efteråt. Istället gick vi och fikade. Barnen ville ha glass med strössel och jag hade spanat in en pecannötpaj som också visade sig vara laktosfri så det blev den och kaffe för mig, mums! Cafét var både butik och café så ljuslyktorna blev inhandlade efter.


Efter ett obehagligt toabesök med många "uss, blää, mamma det nuktar illa..åka hem på toa stället!!" (varför kan man inte hålla efter en kundtoa bättre!?) fortsatte vi vår tjejeftermiddag på Lindex. Bebiskläder behövs och barnen kom med mängder av förslag på vad som skulle handlas:-) vi gick därifrån med en lurvig vit overall, tre byxor, tre bodys, sex par strumpor och en mössa...ska det bli en flicka sa tjejen i kassan?? Hade köpt en rosa mössa, men det räcker ju för att avslöja det:-)
Massor fint fanns såklart och vi kunde lätt köpt lika mycket till....delar upp det lite så känns det inte som det kostar så mycket;-)

I bilen hem poppade vi för fullt. "Nu rullar discobilen hemåt" sa jag och sjöng för full hals i salem al fakirlåt..."nääee mamma det här är rockbilen, den andra är discobilen" bestämde Iris!

Super mysig eftermiddag hade vi iaf...de var sånna pärlor hela tiden, roliga som bara den och skötte sig suveränt hela tiden...mina töser
det;-)

Känns i kroppen att det INTE blivit nån vila idag:-/
Nu blir det en dusch innan handbollen! Heja Sverige!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar