måndag 16 januari 2012

Ny vecka..

Dagarna och veckorna rullar på ruskigt snabbt nu. Är inne på näst sista jobbveckan!? Känns overkligt, undrar hur det känns veckorna innan pension...nu är det ju "bara" för en mammaledighet, tänk när det är för gott. Jaja länge tills dess! Nu känns det fantastiskt iaf:-)
Har pysslat i köket sen jag kom hem idag. Förberett middagen så det bara är att slänga in i ugnen. Iris har gympa i kväll kl 17 och behöver äta innan så det kan bli lite tight om tid. Blir fiskgratäng, mumma!

Åt lunch hos mor o far igår och sen åkte vi till L, E o A på lite julgransplundring. Barnen busade o åt lite godis..."lödag idag mamma"? frågade Milla:-)
Sen blev det porterstek, potatis, sås och svartvinbärsGELÉ!! Gudars så mumsigt. Riktig söndagsmiddag!!! Tusen tack för det<3 Får vi göra om snart.

HanbollsEM har ju startat så när barnen somnat bänkade vi oss med popcorn framför Sverige-Makedonien...spännande match!!

Barnen har ett pysselskåp i köket, fullt med kritor, pennor, målarfärg, playdoh, pärlor, mm, mm, mm(...) och det var LÄÄÄNGE sen jag röjde där inne så nu kommer de i stort sett bara åt det som ligger längst ut:-( dags att ta tag i det!! Tänkte köra på nu ett tag innan jag hämtar hem de små.

Ha en skön eftermiddag!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar