söndag 12 februari 2012

Underbara sol

Åhh vilken fantastisk dag!!
Startade inne med att de vuxna städade och fejjade, medan de små lekte och lekte och lekte. Kanske inte det roligaste som finns att städa men att få göra det ostört och sen se resultatet är ju en fröjd:-)

Klädde sen på oss och gick ut i solen, barnen fortsatte sina lekar (nu i en isig sandlåda), J förberedde grillen för korv och jag satte mig med en tidning i solen! Nu tre timmar senare efter mumsig grillkorv, foliegrillad gino, bandy på gatan och grannprat sitter jag åter i samma läge medan solen gassar och barnen är i sandlådan...livet är gott!!

Goa gamla tanten på gatan, 88 år som i somras sågs ute varje dag, grävandes, krattandes eller på en stege i äppelträdet, har tyvärr blivit dålig och orkar inte med ett hus längre. Stackare, måste vara så tugnt att inse att det inte funkar längre.
Fastighetsbyrån är där så då kan man ju hoppas på att en barnfamilj flyttar in nu när det är som det. Vi får hålla oss ute när det är dags för visning!

Nähäpp om man skulle röra sig innåt åt kolla på herrarnas skidstafett kanske. Känns inte riktigt bra att lämna solen, vet ju aldrig när den kommer nästa gång;-)
Har helt klart fått försmak på våren...det var ju så här härligt det var att ha hus!!!!!!

Ha en skön söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar