torsdag 13 augusti 2009

Blåbärspaj

Barnen sover och jag tar en liten paus mitt i vardagen med blåbärspaj som blev kvar sen Ls besök och en kopp kaffe, gott!
Har stekt kylingfiléer som nu marineras för middagen...mums (hoppas jag!)

Vi var till parkleken men det var ingen där...öppet hus veckan var först om två veckor. Ja ja får gå dit en annan gång. Vi lekte i Stadsparken istället. Mycket barn och till Iris stora förtjusning kom en liten grävmaskin och en lastbil som höll på och jobbade precis intill.
Träffade en gammal kollega som nu hade två gossar3,5 och 5,5 år. Det hade hon inte sist vi sågs, var ju ett tag sen alltså. Alltid kul när man stöter på nån så där.

När vi gick hem mötte vi EC&I och en annan mamma (glömt namnet) &S från öppna förskolan. Stod och pratade en liten stund och sen hastade vi hemåt till lunchen. Iris vände sig om efter dem och sa I...koppis(kompis) det var jätte länge sen de sågs och hon saknar honom tror jag. Vi bor ju nära varandra så vi får försöka ses lite i lekparken. Han börjar på dagis nu så de kommer ju inte ses mycket på öppna fsk. Synd om dom inte får fortsätta vara koppisar!

Blir nog inne lek i eftermiddag, det har mulnat på rejält och de har varnat för åska. Ska försöka få ner de urvuxna kläderna i källaren och sen dammsuga lite för det är snart en sandlåda här inne;-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar