söndag 23 augusti 2009

Kräftskiva, milen och badkar

Var på kräftskiva hos J, D och O i fredags kväll. Blev en kort men kul kväll. Jesper skulle ju springa dagen därpå så han ville inte ladda upp med sprit och sömnbrist. Iris lekte med M (3år), de kollade på Pippi och lekte med ett hederligt gammalt (25år) Fischer Price garage från när D var liten. Bra kvalitet på dom grejerna. Vi ska köpa ett garage till Irirs i två års present tänkte vi. Blir väl FP det med.

Igår var jag och Milla en sväng på stan själva. Skulle byta lite kläder vi fått. Köpte istället två par velourmjukisar och strumpor till Milla och en velourtröja med dragkedja till Iris. Jesper och Iris tog också en tur till stan, på cykel till Iris stora förtjusning. De var in på en nyöppnad affär där de hade massa öppningserbjudanden och kom ut med en bil med släp och båt och några gubbar till. Det har Iris sen lekt med konstant...! Bra köp alltså!
Klockan fyra gick starten på loppet Jesper skulle springa. Jag och barnen parkerade oss i Stadsparken där de sprang förbi. Lekte ett tag och sen kollade vi på löparna. Iris ropade heja pappa Jeppe från första löpare som passerade tills pappa Jeppe kom. Då skyndade vi till bilen och åkte till målet för att hinna se där också. Vi hann nästan! Superduktiga J kom i mål efter 58:16. Bra jobbat!
Pizza till middag!

Idag har vi varit och köp ett begagnat badkar och nu plaskar Iris nöjt i badrummet. Åh, vad glad jag är att vi köpte det. Har sagt det sen vi flyttade hit men det kändes som att det kanske inte skulle bli av.

Nu ska jag börja med middag. Kyckling eller korv...hmmm!?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar