söndag 2 augusti 2009

Kommentarer och slut på semestern

Tydligen så går det bara att skriva kommentarer om man har nått slags konto...synd, för det hade ju varit kul att få ibland, sånt är livet!!

Mamma har varit ute i skogen och plockat blåbär och kom hit med några liter till oss, så nu har vi nyss mumsat i oss varsin tallrik tillsammans med mjölk och socker, gud så gott! Är lite sugen på att komma ut och plocka lite, men det är inte så smidigt med Milla.

Skulle gått på 2års kalas idag men O hade troligen tredagars febern så vi hoppade över det. Känner inte för sjuka barn nu när Jesper börjar jobba och allra minst en febrig liten Milla. Istället gick vi en sväng så Iris fick sova i vagnen. Jätte skönt väder!

Ja nu är det alltså slut på semestern...allvaret börjar, nu blir det ensam hemma med två små söta!! Men det ska nog gå fint! Börjar den med en lugn hemma dag. Så småningom börjar öppna förskolan och jag funderar på att testa parkleken i höst. Skönt att komma ut lite, även om vädret är blä!

Firade (!?) att semestern är slut med att gå ut och äta pizza. När vi sa till Iris att vi skulle göra det blev hon eld och lågor och sprang och tog på sig skorna ropandes pitta pitta, hihi! Sen fick hon en klubba av pizzagubben. Nyttig kväll, not!

Barnen sover och det blir tidig nattning för oss också, jag får ju inte min härliga sovmorgon imorn:-(

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar