onsdag 12 augusti 2009

Tant L på besök

Nu har vi haft Tant;-) L på besök i några dagar. Oj vad Iris tycker om henne! Hon var blyg första timmen sen har hon pockat på Ls uppmärksamhet i stort sett hela tiden. Inte riktigt lika kul här hemma nu ikväll när hon inte fick full uppmärksamhet längre. Vi har haft några lata dagar, med lek i parken, blåbärspaj och köpcentrum. Jesper var borta mån-tis så då var det skönt med lite avlastning dessutom. Iris fick en jätte fin Lilleskutt bultbräda och Milla fick tjusiga kläder. Tack för allt L och vi ses snart igen!

Har bokat in mig som värdinna på två Me&I partyn, så nu måste jag locka hit mycket folk så jag får bonusen...hihi! Men det är ju mysigt iaf även om vi inte blir så många...fika och glada människor är ju alltid kul!
Det är en kompis som nyss börjat sälja. Skulle nog kunna tänka mig nåt liknande jobb faktiskt, bra i kombination med mammaledighet.

Jesper håller på och lägger Iris och Milla sover sött. Fixar lite för morgondagen. Parklelken har öppet hus denna vecka så vi ska nog gå dit och kolla läget. Är lite sugen på att bli medlem, får prata lite med dom imorgon och sen ta ett beslut.

Har fått massa kort på mailen från storasyster som varit på Bermuda, ska kolla dom nu.
Skön kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar