fredag 18 september 2009

Dubbelbesök!

Tung start på dagen...eftersom Milla åt och bajsade mest hela natten var jag en zombie. Fixade så vi fick besök av C, H och E....C hade också haft tuff natt så hon blev lika glad som jag av sällskapet:-) Vi gjorde mest ingenting..."stortjejerna" lekte lite och småttingarna var behagligt nöjda. Vi åt ärtsoppa och pannkakor till lunch, snyggt teamwork av oss när pannkakorna skulle stekas! Även idag lyckades vi få alla fyra att sova samtidigt!! Inte lika länge som sist men en halvtimma blev det i alla fall. Allt blir så enkelt när man har sällskap, i vanliga fall är det ju inte hemskt på nåt sätt att vara ensam hemma men när man är SÅÅÅÅÅ trött som idag så är det jätte skönt.

Gick och handlade när de gick hem, fixade lite här hemma så att det inte var totalkaos längre (bara lite tvätt här och lite leksaker där(=överallt)) och gjorde en blåbärskaka. Sen var det dags för nästa besökare...M, A, M och C kom halv fyra. Iris bara älskar M och jag tror det är lika åt andra hållet också. De leker ju så bra. Sprang fram och tillbaka...spingapa...jättejoligt!!!...byggde med duplo och läste böcker. De sköter sig själva!
Blåbärskakan som stod i ugnen började lukta märkligt och hoppsan...formen läckte visst så allt fett rann ner i ugnsbotten och brändes, det osade rejält och pajen smakade lite märklig men mest gott. Jesper fixade maten kyckling, beasås, paprika och pasta som gratineras i ugnen. Mums...eller vad säger du A;-) Imponerad av att du orkade med min extra portion!!

Himla trevlig kväll och dag med himla trevliga människor!

Imorn är det GM...våra förra grannars mästerskap i orientering! Årets stora event, är laddad för skogen med kompassen i högsta högg!

2 kommentarer: