måndag 14 september 2009

Smetiga ögon!!

I morse kom Iris uppstapplande med helt igenkladdade ögon...stackars lilla vän. Hon fattade ju inte varför hon inte såg nåt...eller lite såg hon nog för hon kom ju upp utan att gå in i nåt. Efter att vi torkat rent var hon som vanligt igen och verkade inte må dåligt, men det blir en lugn dag och ingen parklek. Har ringt och sagt att vi inte jobbar imorn eftermiddag, bättre att vänta några dagar extra så vi inte smittar alla.
Jag ska till läkaren kl 15 för min knöl i gommen...gör inte alls lika ont idag men det är väl lika bra att gå dit och kolla. Tjejerna får följa med, hoppas de håller sig lugna.

Vi har gjort hand och fotavtryck nu på förmiddagen, första gången på Milla (jag som tänkte göra det när hon var nyfödd) och det gick väl sådär bra...hon bara knep ihop händerna och sen stoppade hon in dem i munnen så hon blev alldeles röd i hela munnen. Tänkte sätta in det i ramar.

Milla vaknade i samma stund som iris somnade så idag blev det ingen egen stund, men hon har legat och babblat, eller tjoat, här i sängen...helmysig och nöjd liten dam.

Nu kommer Iris:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar